skip to Main Content
Menu

Ίσως το σημαντικότερο κομμάτι σε μία κουζίνα. Είναι εκεί όπου διατηρείται όλη η φρεσκάδα, η γεύση και υφή των τροφίμων. Όλα τα ψυγεία μας σχεδιάζονται και κατασκευάζονται προσεκτικά με γνώμονα  την μεγαλύτερη και καλύτερη διάρκεια συντήρησης απολαμβάνοντας παράλληλα σημαντικά οφέλη όπως στιβαρή κατασκευή, εργονομικό σχεδιασμό, μεγάλη χωρητικότητα, εύκολο χειρισμό και χαμηλή κατανάλωση.

Η μόνωση είναι πολυουρεθάνης CFC free υψηλής πυκνότητας (HD- High Density) για ακόμη μεγαλύτερη οικονομία ενέργειας.

Thalamos Tuflo

Ψυγεία Θαλαμοι

Τα ψυγεία θάλαμοι έχουν εργονομικό σχεδιασμό, μεγάλη μόνωση πάχους 6-7cm HD και πληρούν υψηλές προδιαγραφές υγιεινής. Κατασκευασμένα εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα. Ανάλογα το μοντέλο μπορούν να δεχτούν σχάρες GN 2/1 ή 60x80cm ρυθμιζόμενες. Έχουν ρυθμιζόμενα πόδια βαρέως τύπου ή εναλλακτικά ρόδες.

Συντήρηση ή κατάψυξη, με μία ή δύο πόρτες, τυφλά ή με κρυστάλλινη πόρτα και φωτισμό LED. Υπάρχει δυνατότητα κατασκευής κατάψυξης παγωτού (-25 βαθμούς) 

Ζητήστε Πληροφορίες
Pagkos 1 Porta 1 Surtari Surtaroto Moter

Ψυγεία Πάγκοι

Τα ψυγεία πάγκοι συνδυάζουν την ευελιξία της επιφάνειας εργασίας με αποθήκη ψυγείο στο κάτω μέρος. Εργονομικά σχεδιασμένα modules σε σειρά 60 , σειρά 70 ή σειρά 80, κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα κατάλληλο για τρόφιμα με υψηλά στάνταρντ υγιεινής. Η μόνωση είναι υψηλής πυκνότητας HD.

Ποικιλία διαστάσεων και συνδυασμών αφού μπορούν να παραχθούν με πόρτες GN ή ΕΝ, τυφλές ή κρυστάλλινες με φωτισμό LED. Οι πόρτες μπορούν επίσης να αντικατασταθούν με διπλή ή τριπλή συρταριερά με τηλεσκοπικούς οδηγούς βαρέως τύπου. Τα ψυγεία πάγκοι βγαίνουν και σε χαμηλή σειρά για την τοποθέτηση ψηστικών συσκευών στην επιφάνεια

Μία από τις καινοτομίες της CAREQ είναι η τοποθέτηση μονωμένης γούρνας στην επιφάνεια, καθώς και η μετατροπή σε ψυγείο SET UP με οπή για λεκάνες GN. Για ακόμα μεγαλύτερη εκμετάλλευση χώρου μπορεί να τοποθετηθεί ψυχόμενο συρτάρι πάνω από το μηχανοστάσιο.

Τα ψυγεία μας παράγονται και χωρίς μηχανή (remote) για τοποθέτηση σε ψυκτικό δίκτυο. 

Ζητήστε Πληροφορίες
Psigeia Pizza

Ψυγεία Pizza

Τα ψυγεία πίτσας είναι κατά κύριο λόγο σειρά 80 με επένδυση γρανίτη στην επιφάνεια. Με συνδυασμό πόρτας και συρτάρια (ουδέτερα). Ενώ απολαμβάνουν την ποιότητα των ψυγείων πάγκων της CAREQ. 

Στην γκάμα των προϊόντων έρχονται να προστεθούν τα επιτραπέζια ψυχόμενα βιτρινάκια υλικών με μεγάλη επιλογή διαστάσεων ανάλογα με το είδος διάστασης των λεκανων GN

Ζητήστε Πληροφορίες
Blast Chiller 5 Theseon

Blast Chiller Shock Freezer

Τα Blast Chillers κατασκευάζονται με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές από ανοξείδωτο χάλυβα με μόνωση πάχους 6 cm. Στιβαρή κατασκευή, χαμηλή κατανάλωση. Με χωρητικότητα 5, 10, 15 GN ή 60×40 cm 

Έχουν 9 διαφορετικά προγράμματα και καλύπτουν όλες τις επιλογές του Cook & Chill. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο στη γαστρονομία όσο και τη ζαχαροπλαστική 

Η CAREQ , έχει προσθέσει στη γκάμα της περισσότερα μοντέλα αντιπροσωπεύοντας οίκους του εξωτερικού για να μπορέσει να δώσει λύση σε κάθε απαίτηση.

Ζητήστε Πληροφορίες
Icemaker6

Παγομηχανές

Η CAREQ αντιπροσωπεύει επισήμως κορυφαίους οίκους του εξωτερικού σε κάθε είδους παγομηχανών. Από 20kg παραγωγή έως 5000kg.

Ανάλογα με το είδος της κάθε επιχείρησης μπορούμε να σας προτείνουμε την κατάλληλη παραγωγή και το αντίστοιχο είδος πάγου (συμπαγές, με τρύπα, nugget, τρίμμα).

Psugeio Krasion2

Ψυγεία Όρθια – Συντηρητές Κρασιών

Συντηρήσεις όρθιες αναψυκτικών κτλ. και καταψύξεις με μεγάλη ποικιλία διαστάσεων.

Επίσης διαθέτουμε συντηρητές κρασιών απλούς, διζωνικούς με φίλτρα προστασίας και αντικραδασμικά μοτέρ για τη μέγιστη δυνατή διατήρηση των κρασιών. 

Στην γκάμα μας προστέθηκαν και οι συντηρητές BRERA Wine Library υψηλής αισθητικής οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν  και στη διαμόρφωση χώρων.

Orizontioi Katapsuktes1

Οριζόντιοι Καταψύκτες

Έξυπνη και οικονομική λύση για αποθήκευση κατεψυγμένων προϊόντων

Μεγάλη γκάμα προϊόντων σε διαστάσεις με ανοιγόμενο καπάκι ή συρόμενα κρύσταλλα 

 

Walkin Freezer1

Ψυγεία Θάλαμοι Panel (Walk In)

Κατασκευάζονται με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής από βιομηχανικό panel υψηλής πυκνότητας HD.  

Λόγω της ευελιξίας που παρέχουν μπορούν να μπουν σε κάθε χώρο και σε όποια διάσταση απαιτείται παρέχοντας λύσεις σε επιχειρήσεις εστίασης, φιλοξενίας, αρτοζαχαροπλαστικής, catering και εταιριών logistics  .

Μπορούν να επενδυθούν και με ανοξείδωτο χάλυβα. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης με καταγραφικά μηχανήματα και πλήρεις web control αυτοματισμούς.

Back To Top